sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rijdende artillerielaan 1
    3000 Leuven
  • 0491/370.334

Budgy

Budgy staat voor de buddy of de vriend van uw budget.

Aan nummer 1A van de Rijdende Artillerielaan in Leuven, pal aan Sint-Maartensdal, heeft Budgy zijn eerste filiaal geopend. Budgy biedt topmerken tegen waanzinnig lage prijzen. Hoe kan dit?

Budgy is rechtstreeks verbonden aan een van de topafnemers van restpartijen van alle grote Europese producenten van was-, reinigingsmiddelen en cosmeticaproducten.
Deze restpartijen zijn overschotten van promoties of gewoon producten die overblijven wanneer een merk weer vernieuwd wordt. Als een verpakking vernieuwd wordt, betekent dit echter niet dat het oude product niet goed was.

Budgy is de eerste en voorlopig enige winkel in en rond het Leuvense die deze producten kan aanbieden. Budgy verkoopt rechtstreeks aan de consument maar biedt ook een speciale service aan voor alle horeca en andere winkelzaken.

Grote merken tegen kleine prijzen
Bij Budgy zal u dus Ariel, Axe, Diadermine, Dixan, Dove, Dreft, Fa, L’Oréal, Palmolive, Pampers, Persil, Soupline, Vanish etc. vinden tegen bodemprijzen. Ook professionele producten voor kapsalons zullen in de rekken staan: Bonacure, Igora, Indola, Joico, Osis, ...

Wordt Budgy de vriend van menig Leuvenaar? Zij kunnen zich alvast overtuigen door er eerstdaags een bezoek te brengen. Jan en Dounia zullen hen graag verwelkomen.

Foto's van BudgyBudgy in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Tevens parfumerie:

Ja

Online bestellen:

Nee